Airconditioning IconAirco voor uw zaak

Een aangenaam werkklimaat met een druk op de knop
Airco

Ideaal werkklimaat

In een aangenaam klimaat worden bergen werk verzet. Zo zorgt een prettige temperatuur voor een fris gevoel en daarmee ook een optimale werksfeer. U hoeft zich nooit meer druk te maken om een benauwde warmte of een ijzige kou waardoor u nergens aan toe komt. Een airconditioning met warmtepomp zorgt ook in de koude periodes voor een comfortabele temperatuur.

Met een airconditioning zorgt u voor het ideale werkklimaat waarin iedereen fit, levenslustig en productief is. Door de fluisterstille airco en aangename temperatuur wordt de airconditioning zelfs vaak vergeten. Ook van de installatie van de airco is geen overlast. Deze voeren we uit wanneer het u het beste uitkomt.

Serverruimte

In serverruimten is de temperatuur een kritisch onderwerp. De aanwezigheid van apparatuur die meestal 24 uur per dag aan staat, zorgt voor een hoge warmtelast. Een goede klimaatbeheersing in deze ruimtes is dan ook belangrijk. Voor de beheersing van de temperatuur en luchtvochtigheid heeft Jos Janssen Koeltechniek speciale computerroom airconditioningunits.

Subsidie / Financieel aantrekkelijk

Energiebesparende duurzame investeringen in klimaatsystemen komen grotendeels in aanmerking voor subsidie. Dit geldt voor grote, maar ook voor de meeste kleine investeringen. De vaakst gebruikte subsidie is de Energie Investering Aftrek (EIA). Wanneer u gebruik maakt van de EIA heeft u als ondernemer dubbel voordeel: Uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder belasting. Jos Janssen Koeltechniek helpt u graag om gebruik te maken van deze regelingen.

Snelle oplossingen door lokale service

Service en onderhoud staan bij Jos Janssen Koel- en Elektrotechniek uit Horst op een hoog niveau. Met een bereikbaarheid van 24 uur per dag worden storingen meestal dezelfde dag bezocht door onze eigen servicemonteurs en indien noodzakelijk zelfs s'avonds.

Onze service- , storing- en onderhoudsdienst beschikt tevens over een eigen werkplaats in Horst, met de benodigde specialistische apparatuur, om al uw opdrachten gedegen en vakkundig te kunnen uitvoeren. Door de lokale serviceverlening kunnen de monteurs snel ter plaatse zijn in regio Noord-Limburg (Horst, Venray, Sevenum, Venlo).

Ook bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Hierbij wordt apparatuur minimaal 1 keer per jaar volledig nagekeken, schoongemaakt en eventueel direct gerepareerd. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de wettelijk gestelde milieu-eisen.

Niet alleen onze eigen producten maar ook installaties welke niet door Jos Janssen geleverd of geïnstalleerd zijn kunt u door ons laten onderhouden.

Jos Janssen Airco

Bekijk ons assortiment
Kwaliteit Toshiba Airco’s

Toshiba is één van de meest toonaangevende producenten van airconditioners met een sterke motivatie om haar producten en systemen steeds weer te verbeteren. Met een zeer uitgebreid portfolio biedt Toshiba voor elke situatie een passende oplossing.

Bekijk ons airco aanbod
Jos Janssen Airco
Ervaren specialist voor
airconditoning in kantoor en winkelpanden, serverruimtes en woonkamers.
Jos Janssen Logo info@janssenkoeltechniek.nl | 0478-579025 | Venrayseweg 153 5961 NS Horst