Airconditioning IconCertificering

Hoge kwaliteit met correcte certificering
Certificering

Certificering

Jos Janssen Koeltechniek is STEK en PED erkend, lid van de NVKL en een Sterkin Erkend Installateur. Wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo beschikken we over voldoende kennis én de juiste (meet)gereedschappen. Bovendien worden de installaties die we hebben aangelegd regelmatig geïnspecteerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie
Koeling Certificering Horst en Venray

NVKL

De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Website van NVKL
NVKL Horst

STEK

Binnen de koeltechnische branche is sinds 2010 bedrijfscertificering volgens het F-gassenbesluit wettelijk verplicht. STEK-gecertificeerde bedrijven voldoen aan méér dan alleen deze verplichting. Het STEK bedrijfscertificaat bewijst dat Jos Janssen Koeltechniek op kwalitatieve, duurzame en veilige wijze werkt.

Website van STEK
STEK Certificering Horst en Venray

Sterkin

Een Sterkin certificering houdt in dat de organisatie voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling voor sterkstroominstallaties. De belangrijkste eisen hierbij hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Jos Janssen Koeltechniek laat hiermee zien dat kwaliteit op de eerste plaats komt.

Website van Sterkin
Sterkin Horst

PED

In de Richtlijn Drukapparatuur, oftewel PED, zijn nieuwe voorschriften vastgelegd met betrekking tot het ontwerp, de fabricage en keuring van drukapparatuur die binnen de Europese Unie op de markt wordt gebracht. De PED bevat essentiële veiligheidseisen ten aanzien van gevaren als gevolg van druk voor producten en installaties. Jos Janssen Koeltechniek is hiervoor gecertificeerd in categorie 1, 2 en 3.

Lees meer op de website van STEK
PED Certificering in Horst en Venray
Jos Janssen Logo info@janssenkoeltechniek.nl | 0478-579025 | Venrayseweg 153 5961 NS Horst