Airconditioning IconReparatie van al uw koel/vries- en aircoapparatuur

24 uur per dag, 7 dagen per week
Koeltechnische reparatie

Reparatie

Jos Janssen Koeltechniek hecht veel waarde aan perfecte service op het gebied van reparatie en onderhoud. Vandaar dat onze gecertificeerde onderneming gekwalificeerde servicemonteurs beschikbaar heeft die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar paraat staan om u maximaal en snel van dienst te zijn.

Goede en snelle service door
locale service

Service en onderhoud staan bij Jos Janssen Koel- en Elektrotechniek uit Horst op een hoog niveau. Met een bereikbaarheid van 24 uur per dag worden storingen meestal dezelfde dag bezocht door onze eigen servicemonteurs en indien noodzakelijk zelfs s'avonds.

Onze service- , storing- en onderhoudsdienst beschikt tevens over een eigen werkplaats in Horst, met de benodigde specialistische apparatuur, om al uw opdrachten gedegen en vakkundig te kunnen uitvoeren. Door de lokale serviceverlening kunnen de monteurs snel ter plaatse zijn in regio Noord-Limburg (Horst, Venray, Sevenum, Venlo).

Ook bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Hierbij wordt apparatuur minimaal 1 keer per jaar volledig nagekeken, schoongemaakt en eventueel direct gerepareerd. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de wettelijk gestelde milieu-eisen.

Niet alleen onze eigen producten maar ook installaties welke niet door Jos Janssen geleverd of geïnstalleerd zijn kunt u door ons laten onderhouden.

Jos Janssen Airco
Jos Janssen Logo info@janssenkoeltechniek.nl | 0478-579025 | Venrayseweg 153 5961 NS Horst