Airconditioning IconKoel en vriestechniek voor de agrarische sector

Snel geleverd, volledig gemonteerd en 24/7 service
koeling

Agrarisch

Wij behandelen uw koeltechnische kwesties met een gedegen vakkennis. Hierbij streven wij naar een zo optimaal mogelijk evenwicht tussen enerzijds de kosten en anderzijds het gebruiksdoel en de levensduur van het apparaat of de installatie zodat wij uiteindelijk voor u de meest ideale oplossing vinden. Jos Janssen Koel- en Elektrotechniek is de juiste partner op het gebied van het leveren, monteren, repareren en onderhouden van koel- en vriescellen.

Vanzelfsprekend worden alle door ons geleverde installaties, volgens F-gassen eisen, voorzien van de benodigde documenten en kenplaten. Na oplevering van de installaties verzorgen wij de periodieke controles en indien gewenst sluiten wij een servicecontract.

Koel/Vriescel

Met onze professionele koel- en vriescellen bieden wij u de ideale opslagruimte voor al uw gekoelde producten. De cellen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en worden volledig aangepast aan uw wensen.

Koel/Vriesinstallatie

De door ons geleverde installatiecapaciteiten gaan van klein tot middelgroot (var: 0,3 kw – 200 kw) koelvermogen. Installaties worden compleet geleverd met leidingwerk, elektrische bekabeling, besturing (schakelkasten), de benodigde beveiliging, evt. bevochtigers etc. In onze goed uitgeruste werkplaats worden de installaties zorgvuldig en volledig voorgemonteerd zodat zo min mogelijk "in het veld" moet gebeuren.

Snelle oplossingen door lokale service

Service en onderhoud staan bij Jos Janssen Koel- en Elektrotechniek uit Horst op een hoog niveau. Met een bereikbaarheid van 24 uur per dag worden storingen meestal dezelfde dag bezocht door onze eigen servicemonteurs en indien noodzakelijk zelfs s'avonds.

Onze service- , storing- en onderhoudsdienst beschikt tevens over een eigen werkplaats in Horst, met de benodigde specialistische apparatuur, om al uw opdrachten gedegen en vakkundig te kunnen uitvoeren. Door de lokale serviceverlening kunnen de monteurs snel ter plaatse zijn in regio Noord-Limburg (Horst, Venray, Sevenum, Venlo).

Ook bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Hierbij wordt apparatuur minimaal 1 keer per jaar volledig nagekeken, schoongemaakt en eventueel direct gerepareerd. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de wettelijk gestelde milieu-eisen.

Niet alleen onze eigen producten maar ook installaties welke niet door Jos Janssen geleverd of geïnstalleerd zijn kunt u door ons laten onderhouden.

Koelcel Horst
Ervaren specialist voor
koelingen en vriezers in horeca, retail of agrarische sectoren.
Jos Janssen Logo info@janssenkoeltechniek.nl | 0478-579025 | Venrayseweg 153 5961 NS Horst